torsdag 23 augusti 2012

TV4 Fakta XL
TV4 Fakta XL är en renodlad faktakanal som sänder utforskande program om äventyr, tekniska framsteg, historiska vändpunkter och vetenskapliga genombrott varvat med karaktärsdrivna realityserier i faktagenren.

Kanalen har både svenskt och internationellt innehåll. Bland programmen finns en rad starka äventyrsprogram, till exempel om Mount Everestbestigningar. Den visar ett stort utbud av BBC-program, bland annat rese- och äventyrsserien Lonely Planet, och ett antal starka singeldokumentärer, som franska Black Diamond: trafficking i fotboll.  Dessutom kan kanalen bjuda på den svenska serien Bilar som förändrade världen.

Kanalen är ett starkt komplement till populära TV4 Fakta, som står stadigt på ett innehåll av crime, medicin, mänskliga öden och nutidsfrågor. I  TV4 Fakta XL ligger fokus på ämnen som äventyr, teknik, vetenskap, politik och historiska dokument.

Det krävs att man har en HD-box för att kunna se kanalen eftersom den sänds i mpeg4.

TV4 Fakta XL kan Du se tillsammans med TV4 Film & TV4 Fakta i BAS+ paketet som Du kan hyra via Din MCA anslutning, se MCA Utbud & Priser

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar