fredag 29 augusti 2014

Det har aldrig varit enklare att spela in, spola och pausa program helt gratis!


Med en ny tv från din lokala tv handlare kan du utan separatbox, sladdar, modem och dyra internetuppkopplingar tillgodogöra dig enkel och gratis inspelning i utsökt HDTV kvalitet helt gratis i alla rum via din MCA-anslutning! En fjärrkontroll ger dig oändliga upplevelser till ett förmånligt pris, läs mer >>>

Med PVR kan du spela in eller pausa digital-TV-program utan att behöva en extra digital-TV-box eller DVD-spelare med inspelningsstöd. Denna funktion låter dig spela in eller pausa TV-program via den inbyggda digital tunern (för kabel-tv är det DVB-C, kontrollera respektive modell för att se vilken tuner som just din TV har) direkt i TV:n via en ansluten USB-enhet. En separat hårddisk via USB ger mer eller mindre obegränsat med inspelningstid.

Spela in och pausa program direkt i TV:n
Nu slipper man en extra digital-TV-box med hårddisk eller en DVD-recorder för att kunna spela in eller pausa TV-program. LCD-TV med PVR erbjuder en helt unik funktion där man kan spela in och pausa digitala TV-program direkt i TV:n via en ansluten USB-enhet, en s.k. PVR-funktion (Personal Video Recorder). Funktionen tillåter dig att programmera inspelningar, göra en direkt inspelning av ett program du tittar på eller pausa ett TV-program och fortsätta uppspelningen när det passar dig (Time shift). Allt du behöver är ett vanligt USB-minne* eller en USB-hårddisk* som kopplas till TV:ns USB-ingång. En halvtimmes inspelning av digital-TV kräver ca 1GB minne.

Programmerad inspelning
Med PVR kan man programmera inspelningar genom att lägga in en klassisk timerinspelning eller ännu enklare genom att välja det program man vill spela in via den inbyggda EPG:n (Elektroniska programguide). En knapptryckning är allt som behövs via EPG:n och du har programmerat din inspelning direkt via menysystemet. Kan det bli enklare?

Pausa live-TV (Time shift)
Funktionen ger möjlighet att själv ta kontrollen över TV-programmen. Time shift-funktionen gör att du kan pausa sändningen och sedan fortsätta titta samtidigt som TV:n fortsätter spela in, perfekt om det skulle råka ringa när det är som mest spännande i en film.

Direkt inspelning
Med direkt inspelning kan du på ett enkelt sätt spela in det program du börjat titta på men kanske inte hinner se klart. Med en enda knapptryckning på fjärrkontrollen gör du en inspelning av det aktuella programmet.

Multimediafunktioner
USB-kontakten för PVR ger åtkomst till multimediafiler i JPEG-, MP3-format och DivX/MPEG4 från de flesta USB-minnen**, USB-hårddiskar** och flashbaserade MP3-spelare** på marknaden. Anslut bara den kompatibla USB-enheten till ingången på sidan av TV:n och visa dina foton och spela upp dina musikfiler eller se på film i DivX/MPEG4-format (.avi) med stöd för undertexter (.srt, .sub, .smi), det kan inte bli enklare att dela med sig av sina bilder, musik eller film. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar