onsdag 18 september 2013

Framtidens TV är Högupplöst och ansluten till MCA!

"Låt dig uppslukas av en värld full av verklighetstrogna detaljer och djupa färger. Med X9 4K Ultra HD-tv:n ser allt du tittar på lite mer verkligt ut tack vare bilder på över 8 miljoner bildpunkter (3840 x 2160-upplösning) – det är fyra gånger så hög detaljrikedom som med Full HD. Ta en närmare titt på skärmen så ser du att bilden är så jämn att det är svårt att urskilja enskilda bildpunkter."

Ja, så låter budskapet gällande framtidens tv. Netflix och andra streamade tjänster med sämre bildkvalitet erbjuder ett stort utbud av billiga filmer vilket kompletterar högupplösta direktsända program som sport, tävlingar, nyheter, dokumentärer och givande naturprogram via din MCA-anslutning. De nya 4K tv-apparaterna har processorer som skapar fantastiska bilder men de är beroende av HDTV anslutningar. Alla MCA-anslutna har tillräckligt bredband för HDTV. Upp till 6 HDTV apparater i samma hushåll som visar program samtidigt för endast 10,40€ per månad. Det kan inte bli billigare och enklare!

Givetvis går det snabbt och enkelt att spela in program via 7-dagars Elektronisk programguide till USB minne eller hårddisk. Alla program går att spela in, även HDTV program helt gratis!

Läs mer om framtidens tv-upplevelse  >>>

http://www.sony.se/hub/4k-tv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar