fredag 3 juli 2015

TV i mobilen och överallt

Pressutskick 3:e juli 2015: Watson överallt
Mariehamns Centralantenn Ab (MCA) firar 35 års jubileum med att lansera Watson-tv-tjänsten på Åland. Med Watson kan du se tv- i mobilen, surfplattan, datorn och i tv överallt.
”Våra kunder har länge efterfrågat möjlighet att ta med tv till stugan. Genom att vi lanserar Watson på Åland kan kunderna se tv i mobilen, surfplattan, datorn och själva tv i alla nät”, säger VD Richard Johansson på MCA.
”Watson kompletterar vår egen HDTV-produkt på bästa sätt då tjänsten är operatörsoberoende. Naturligtvis blir det dock billigare att använda Watson om kunden är MCA-ansluten.”
Watson erbjuder även lagrings- och inspelningsmöjligheter. Du kan pausa, spola, spela, hyra filmer, abonnera på film- och sportpaket.
” Vi är glada att få inleda detta samarbete med en stor samarbetspartner som Anvia då utvecklingen går rasande snabbt och vi vill säkra utbud och priser för framtiden”, säger VD Richard Johansson. ”Vi kan nu erbjuda alla kunder ett komplett tv-erbjudande med Watson och vår egen HDTV över fiber och kabel”, avslutar han.
”Watson har sedan tidigare ett omfattande nätverk av återförsäljare och samarbetsoperatörer på fastalandet i Finland och det känns bra att få en stark samarbetspartner också på Åland”, konstaterar Mathias Norrback på Watson Nordic Ab.
Bakom Watson står finländska Anvia-koncernen som har verksamhet inom informations- och kommunikationsteknik och är Finlands fjärde största teleoperatör. Anvia-koncernen levererar tv-tjänster till ca 200 000 hushåll i Finland och ca 300 000 I Sverige. Watson har också fått internationella utmärkelser för sin användarvänlighet.
”Anvia erbjuder MCA en stark partner med rätt produkt och rätt avtal för den region vi lever i. Vi är övertygade om att våra kunder kommer att få nytta av vårt HDTV-utbud i kombination med mobiliteten som Watson erbjuder på bästa sätt”, betonar Richard Johansson på MCA.
Watson-tv lanseras under hösten 2015, kontakta MCA för mer information på telefon 018-17122 eller info@mca.ax


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar