lördag 26 september 2015

Beställ Watson billigare från MCA - Nu även som app i Samsung tv!

MCA informerar om nya funktioner och ny teknik! 

Beställ populära Watson-tv billigare från MCA - Nu även som app i Samsung tv!

En Watson-app för Samsungs tv-apparater har lanserats, vilket innebär att tv-tjänsten Watson kan användas i tv:n utan någon som helst tilläggsutrustning.
”Watson har fått beröm för att tjänsten är lätt att använda, och nu blir den ännu lättare att använda då appen finns i tv:n. Det är förstås mycket bekvämare att använda en enda fjärrkontroll i stället för att hela tiden leta efter den rätta. Det känns bra att appen kan fås också till Samsung-tv-apparater som har några år på nacken och inte bara till de nyaste modellerna”, säger vd Mathias Norrback på Watson Nordic Ab.
”Vi anser att det är viktigt att Samsung Smart TV stöder alla populära streamingtjänster, inklusive målmarknadens egna tv-tjänster. Nu kan finländarna njuta av den otroligt populära tv-tjänsten Watson direkt i sin Samsung Smart TV”, berättar Markus Nummisalo AV-försäljningschef på Samsung.
”För många är det bästa sättet att titta på program och filmer ännu tv-apparaten i vardagsrummet, även om till exempel surfplattor och smarttelefoner används allt mer i samma syfte. Därför är det bra att man enkelt och utan tilläggsutrustning kan titta på exempelvis inspelningar och beställvideor i tv:n”, fortsätter Norrback.
Watson är en finländsk tv-tjänst som omfattar baskanalerna på tv, de populäraste betal-tv-kanalerna och beställvideor (video on demand). Tack vare inspelningsfunktionen och Makuunis stora utbud av beställvideor finns det alltid något att titta på i Watson oavsett dag och tidpunkt. Förutom i tv-apparaten kan man använda Watson på surfplattan, smarttelefonen och datorn.
Watson-appen fungerar i alla Samsungs Smart TV-modeller som kommit ut på marknaden under 2013-14 (F- och H-serier). Appen kan lätt hämtas till Samsungs Smart TV-modeller via tv-apparaternas Smart Hub-portal. Till Samsungs nya Tizen-modeller (J-serie) kommer appen under hösten.

Kontakta MCA för mer information på info@mca.ax eller telefon 17122 vardagar 10-16

Läs mer om Watson priser och utbud här >>>

Läs mer om fantastisk högupplöst HDTV från MCA här >>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar